Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Dveri podržale zahtev Vučevića

Odbornička grupa Grupe građana "Dveri Novi Sad" u Skupštini Grada Novog Sada podržava zahtev predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miloša Vučevića da se u najkraćem roku izvrši smena gradske vlasti u Novom Sadu, izjavio je predsednik te odborničke grupe Miroslav Parović.

Pavličić: Ja samo radim svoj posao

Gradonačelnik Novog Sada i predsednik Gradskog odbora DS Igor Pavličić rekao je danas da nema nikakav komentar na jučerašnji istup Gradskog odbora SNS i da "radi svoj posao".

SNS: Jerkov neobaveštena i cinična

Najnovije obraćanje javnosti, "silom prilika izabrane predsednice Skupštine Grada Novog Sada i mlade lavice LSV" Aleksandre Jerkov, smatramo ili potpunim odsustvom realnosti ili neobaveštenošću, pa čak i određenom dozom cinizma, navedeno je u saopštenju za javnost Gradskog odbora SNS.

Vučević: Vučić da preispita koaliciju sa SPS

Predsednik novosadskog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević pozvao je stranačkog lidera Aleksandra Vučića da preispita koalicioni sporazum sa SPS-om jer još nije formirao vlast sa naprednjacima u više gradova Srbije.

"Treba početi dijalog o pitanju Vojvodine"

Direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov apelovao je na predstavnike vlasti i opozicije u Srbiji da otvore politički dijalog, između ostalog, i u vezi sa decentralizacijom i pitanjem autonomije Vojvodine.

"Naši" tužili "E-novine" zbog vređanja ruskog patrijarha

Direktor Ekološkog pokreta Novog Sada Nikola Aleksić, zajedno sa ekstremističkim pokretom "Naši", podneo je krivičnu prijavu zbog "širenja mržnje" protiv glavnog i odgovornog urednika "E-novina“ Petra Lukovića i direktora ovog medija Branislava Jelića.

Radnici tuže Novitet

Radnici Noviteta koji su još uvek u štrajku najavili su tužbu protiv ovog preduzeća zbog neuplaćenih doprinosa za prethodne dve godine.